Vanessa Bryant u šoku: 'Meni su preminuli suprug i kći, a ona tako'

Nije mogla vjerovati što čuje

Profimedia

Kao da joj nije dovoljno teško. Nakon što je početkom godine u nesreći izgubila supruga Kobea i kći Gigi, Vanessa Bryant sada se našla na meti vlastite majke Sofije. Dok su svi mislili kako joj barem obitelj u ovim teškim trenucima neće raditi problema, izgleda da je to daleko od istine. U intervjuu koji je dala za Univision, Sofia tvrdi da ju je kći izbacila iz kuće i natjerala je da joj vrati auto koji joj je dala na korištenje. Vanessi nije trebalo dugo da reagira pa je sada otvoreno za 'People' odgovorila na spomenute optužbe.

Instagram 

'Moj suprug i kći su neočekivano preminuli, a moja mama bez srama daje intervju u kojem ružno govori o meni i plače zbog kuće i auta koji ni ne glase na njeno ime. Sakrila je svoj dijamantni nakit, ispraznila stan koji sam joj ja osigurala i spremila namještaj u skladište kako bi ispalo da je ostala bez ičega', ispričala je Vanessa i šokirala javnost. 

Također, priznala je da je zajedno sa suprugom svoju majku uzdržavala posljednjih 20 godina, a nakon njegove smrti je isto i nastavila. 'Suprotno onome što se pisalo, ona nije bila ni fizički ni emotivno uz mene i moje kćeri nakon što mi je poginuo suprugi kći. Sad vidim što je mojoj mami najbitnije i to me strašno povrjeđuje. Nadam se da će javna rasprava o našim privatnim odnosima ovdje prestati', iskreno je zaključila udovica i dala naslutiti kako će svojoj mami ovo teško oprostiti.

Instagram 

Podsjetimo, Vanessa je kroz ovih sedam mjeseci u nekoliko navrata pokazala koliko se teško nosi s ovim velikim gubitkom. Kako je i sama jednom istaknula, posebno je teško na one posebne dane - rođendane, godišnjice i slično. Tako je posljednji put progovorila prije otprilike mjesec dana, na Kobejev 42. rođendan.

Moj suprug i kći su neočekivano preminuli, a moja mama bez srama daje intervju u kojem ružno govori o meni 

'Možda zvuči sebično, ali ja sam trebala otići prva. Uvijek sam to tako zamišljala. Nisam htjela osjetiti ovu bol u srcu', rekla je tada bez razmišljanja. Inače, Kobe i njihova kći Gigi ove su veljači nastradali u helikopterskoj nesreći.