SKRIVA TRUDNOĆU Ana Ivanović čeka treće dijete?

Prije nego li je procurilo u medije, ovu je sretnu vijest znalo jako malo ljudi

Instagram

Nakon što su je ovog ljeta svjetski mediji hvalili zbog vitke linije, prema pisanju srpskih medija, Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger čekaju treće dijete. Iako vijest još nije potvrđena, izvor blizak obitelji je za 'Alo' započeo šuškanja kako će im se pridružiti još jedan član. Inače, par ima jednogodišnjeg Leona i dvoipolgodišnjeg Luku. 

Kako tvrde srpski mediji, par koji inače skriva privatni život, tek sada ima razloga za skrivanje. Spomenuti izvor tvrdi da je lijepa Ana po treći put u drugom stanju, ali da to trenutno ne zna puno ljudi. 'Ani se zbog njene građe, ali i dugogodišnjeg napornog treninga, trbuščić ne primjećuje previše. I u prve dvije trudnoće bilo je tako, vidljiviji je bio tek u četvrtom, petom mjesecu, tako da je sada uspjela od javnosti sakriti da je trudna', rekao je, ne otkrivši u kojem je mjesecu trudnoće.

Ukoliko je vijest istinita, paru će ovo biti treće dijete. Inače, obožavatelji su ranije ove godine pomislili da je Ana trudna. Naime, tada je objavila fotografiju s trudničkim trbuhom, no ipak samo zbog toga što se prisjećala druge trudnoće sa sinom Leonom. Iako se tada nije osvrnula na komentare o trećoj bebi, u nekoliko je navrata istaknula koliko uživa u majčinstvu. To potvrđuje i činjenica da se sada u potpunosti posvetila obiteljskom životu, a tenisku karijeru ostavila u prošlosti.