CAMILLA VAN SEBE Princ Charles zavodi majku Meghan Markle

Zavodnik u njemu se ne može suzdržati

Profimedia

Princ Charles čitavog je života slovio kao veliki zavodnik sklon preljubima iako je već 15 godina u braku s Camillom Parker, ženom zbog koje je ostavio pokojnu princezu Dianu. Nedavno je u medijima osvanula priča kako se najstariji sin kraljice Elizabete udvarao u pubu 27-godišnjoj djevojci, no Camillu je puno više razbjesnilo to što navodno nastoji zavesti majku supruge princa Harryja, Meghan Markle, piše magazin New Idea.

Story 

Naime, dobro upućeni izvor s kraljevskog dvora tvrdi kako je Charles razvio 'izuzetno blisko' prijateljstvo s instruktoricom joge Doriom Ragland, Meghaninom majkom. 'Charles u srcu ima

Sad joj je jasno kako je njihovo prijateljstvo otišlo predaleko i više joj to nije smiješno

posebno mjesto za Doriu. Ona je vesela i ljubazna, a u isto vrijeme vješto balansira karijeru i samohrano majčinstvo', komentirao je izvor. Otkrio je kako je Camilla zbog toga postala ljubomorna. 'Morala je moliti Charlesa da prestane pričati o Doriji, a prije toga se znala šaliti kako se Charles zaljubio u Doriu. No sad joj je jasno kako je njihovo prijateljstvo otišlo predaleko i više joj to nije smiješno', rekao je 'insider' i pojasnio kako Charles i Doria svoju vezu/prijateljstvo održavaju preko telefona i emailova, s obzirom na ograničenja u putovanju koja su uvedena zbog pandemije.

Profimedia 

 Charles i Doria su uspostavili prijateljsku vezu nakon što su Harry i Meghan odlučili odreći se kraljevskih obaveza i privilegija, jer su oboje bili zabrinuti za njihovu budućnost, pogotovo jednogodišnjeg unuka Archiea. 'Doria prenosi Charlesu sve vijesti o Archieu, više nego što to Harry čini. Žao joj je Charlesa što nije blizu unuka da bude dio njegovog života', objasnio je izvor.