KRAJ KARIJERE? 'Pjevačica je 'pogledala smrti u oči'

Nakon što je završila u bolnici, zabrinutost raste

Profimedia

Dolly Rebecca Parton je američka country pjevačica koja je svoju karijeru započela još kao djevojčica od 12 godina kada se prvi put pojavila na javnoj televiziji, ali i koju je Wall Street Journal uvrstio među 50 najmoćnijih žena u showu businessu. Iza nje su mnogi uspješni projekti, a sada joj se, kako piše tabloid 'Globe', bliži kraj. Prema njihovim napisima, 74-godišnju Dolly je snašlo loše zdravstveno stanje, zbog čega će možda morati usporiti. 

Profimedia 

Dok je mnoge zvijezde zaustavila pandemija koronavirusa, nju je narušeno zdravlje. Kako tvrdi izvor blizak glazbenici, previše posla i projekata rezultiralo je 'zastrašujućim slomom'. Prema njegovim riječima, Dolly je nedavno završila u bolnici gdje je smrti 'pogledala u oči'. To je bio trenutak u kojem je shvatila da se mora smiriti. Upravo to su joj savjetovali i liječnici, rekavši da je 'trenutno u dobrom stanju, ali da mora biti na oprezu'. 

Inače, pjevačici se i ranije govorilo da mora usporiti i 'prodisati'. Jednom je prilikom komentirala da je njoj riječ 'stati' isto što i iznevjeriti prijatelje. Ako je suditi prema tome, Dolly nije spremna poslušati spomenute savjete. Iako točan razlog zbog kojeg je primljena u bolnicu nije poznat, spominje se teška vrtoglavica, koja može biti posljedica mnogo situacija. Sve u svemu, obožavatelji još čekaju da se Dolly oglasi, a izgleda da će vrijeme pokazati što će biti s njezinom karijerom. 

Story