J.Lo na udaru kritika: 'Ponestalo ideja, Jennifer?'

Nije joj lako

Profimedia

Glumica, pjevačica i jedna od, kako joj često laskaju, najseksepilnijih žena u Hollywoodu, 51-godišnja Jennifer Lopez, posljednjih dana nalazi se na meti brojnih kritika. Naime, pomutnju su prvo izazvale njezine paparazzi fotografije s plaže, a mnogi su joj obožavatelji tada prigovorili kako se udebljala. Nakon toga se počelo 'šuškati' da se J.Lo nalazi u krizi srednjih godina. Sada je pak brojne negativne komentare primila na račun svoje nove pjesme, odnosno - spota.

YouTube screenshot 

Naime, glazbenica je objavila spot za svoju novu pjesmu Pa Ti, a mnogi obožavatelji iz naše regije primijetili su da spot neodoljivo podsjeća na spot srpske folk pjevačice Ane Nikolić za pjesmu 'Bilo je lepo'. U spomenutom spotu Jennifer sjedi na terasi vile, a lice joj pokrivaju sunčane naočale, dok je njezina kosa skupljena u ručnik. Istovremeno je čitala vijesti o sebi.

J.Lo  YouTube

Međutim, gotovo identična scena pojavila se i u spomenutom spotu srpske pjevačice. Mnogi su obožavatelji zato primijetili kako dvije pjevačice sjede u gotovo istom okruženju, ali i kako nose vrlo sličan nakit. Ana je svoj spot 'izbacila' još u veljači, stoga su mnogi napali Jennifer da je kopirala srpsku pjevačicu.

J.Lo  YouTube

'Ovo je inspirirano Anom Nikolić', 'hladno ju je iskopirala', 'čekaj, ovo mi je poznata scena. Ostala si bez ideja, Jennifer?', 'I onda kao Balkanci ne postavljaju svjetske standarde. Dajte molim vas', 'mogla si biti barem malo kreativnija', tek su neki od komentara.