ZNA SE I SPOL? Znak da na britanski dvor stiže beba koji je svima promaknuo

Lijepe vijesti obitelj je suptilno dala do znanja, ali nitko nije primijetio

Profimedia

Buckinghamska palača jučer je potvrdila sretne vijesti - u kraljevsku obitelj stiže beba. Naime, 30-godišnja princeza Eugenie, unuka kraljice Elizabete i sestrična prinčeva Harryja i Williama, sa tri godine starijim suprugom Jackom Brooksbankom, čeka prvo dijete. Iako je vijest na društvenim mrežama jučer potvrdila i sama Eugenie, čini se da je i prije suptilno davala do znanja da uskoro postaje majka, ali to nitko nije primijetio.

Naime, princeza je nedavno 'uhvaćena' u šetnji Londonom. Za tu je priliku odabrala lepršavu haljinu cvjetnog uzorka koja je sakrila njezin rastući trudnički trbuščić. Međutim, ono na što tada nitko nije obraćao pozornost njezine su - narukvice. Magazin Hello, naime, piše kako je upravo njima princeza svijetu poslala skrivenu poruku.

hello 

Nosila je dvije 'matching' ružičaste narukvice, a spomenuti medij piše kako one nose posebno značenje za majku koja čeka dijete. 'Riječ je o dvjema ružičastim narukvicama, za kakve se vjeruje da tijekom trudnoće štite majku i dijete. Možda je narukvice sama odabrala kako bi joj pomogle tijekom trudnoće, a možda se radi o poklonu neke bliske osobe', rekao je izvor blizak trudnoj princezi.

Mnogim je obožavateljima pak 'za oko zapela' činjenica da princeza nosi - ružičaste narukvice, pa su mnogi zbog toga zaključili daje Eugenie na taj način otkrila i spol svog prvog djeteta.