NAJPOSEBNIJI POKLON Archie je Harryju pripremio iznenađenje za pamćenje

Ovo nikad neće zaboraviti

Profimedia

Premda je 36. rođendan proslavio prije dva tjedna, britanski princ Harry ne prestaje intrigirati javnost detaljima proslave istog. Nakon što je nekoliko dana u središtu pažnje bila čestitka kojom su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, Kate Middleton i princ William, uputili Harryju lijepe želje povodom rođendana, a istom, ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama, indirektno poslali Meghan poruku kako nije dio obitelji, sada su procurili detalji o ulozi jednogodišnjeg Archieja na očevom rođendanu.

Profimedia 


Naime, prema pisanju magazina OK!, dječak, koji je u svibnju proslavio svoj prvi rođendan, sudjelovao je u iznenađenju povodom tatinog rođendana za koji se Meghan pobrinula da prođe besprijekorno. 'Meghan je iznenadila Harryja nizom darova, a čak mu je ispekla i vegansku tortu bez glutena', započeo je izvor za spomenuti medij, a potom otkrio kakvu je ulogu Archie imao u svemu.

Profimedia 

Harry je mislio da je to vrlo slatko i svečano

 'Nakon večere, ona i Archie otpjevali su 'Sretan rođendan', a osoblje kućanstva je zazvonilo na kraju. Harry je mislio da je to vrlo slatko i svečano', ispričao je izvor za spomenuti medij dodavši na kraju kako je Harryju bilo izrazito teško što rođendan nije mogao proslaviti s ostatkom obitelji koji je u Buckinghamskoj palači, ali su sve nadoknadili telefonskim pozivom.

Profimedia