IZNENAĐENJE Glumica rodila drugo dijete

Sretne vijesti otkrili na poseban i zanimljiv način

Profimedia

Glumica Amanda Seyfried i njezin suprug Thomas Sadoski dočekali su svoje drugo dijete, dječaka čije ime još nisu otkrili. Vijest je stigla kao iznenađenje mnogima, a sretne vijesti obznanili su putem dviju stranica na Instagramu - INARA i War Child USA, koje su objavile i prvu fotografiju novorođenog dječaka. S obzirom na to da ove stranice podržavaju djecu pogođenu ratnim sukobima, ovi roditelji su odlučili na ovaj poseban način podržati akcije. 

'Od rođenja naše kćerkice prije tri godine, naša pokretačka snaga bila su upravo djeca brutalno pogođena ratnim sukobima. Rođenjem našeg sina, posao i djelovanje ovih akcija naša je zvijezda Sjevernjača', rekli su roditelji sada dvoje djece. Par koji se vjenčao prije tri godine, nije javno obznanio drugu trudnoću pa nije ni čudo što su mnogi iznenađeni.

U kolovozu ove godine, Amanda se javila iz karantene, koju su proveli u saveznoj državi New York, na selu. 'Moja mama živi s nama, što nam jako puno pomaže. Ona je kod nas kao treći roditelj, na čemu sam joj jako zahvalna', rekla je ranije. Ni tada nije dala naslutiti da je trudna, jer je samo pričala o tome kako uživa s kćerkicom Ninom, koja joj je centar svijeta. 

Inače, još prošle godine, Amanda je za 'People' rekla da je planiranje djece jako teško. 'Želim zatrudnjeti, ali još nisam spremna za drugo dijete. Ako se dogodi, morat ćemo se prilagoditi', komentirala je tada, ne sluteći da će već godinu dana nakon u naručju držati svoje drugo dijete.