Harry i Meghan su spremni za povratak u Veliku Britaniju

Otkrivamo kako će to izgledati

Profimedia

O ovom se trenutku piše otkako su stupili s kraljevskih dužnosti. Nakon što su princ Harry i Meghan Markle ovog travnja započeli život u Americi, javnost je cijelo vrijeme intrigirao njihov mogući povratak Velikoj Britaniji. Iako se nekoliko puta pisalo kako se princ odlučio vratiti, prema svemu sudeći, par će s jednogodišnjim sinom Archiejem ove zimske praznike provesti upravo ondje, s ostatkom kraljevske obitelji. Dok su mnogi pomislili kako će se vratiti zauvijek, oni dolaze samo na kraći period, kako bi nakon skoro pola godine ponovno vidjeli obitelj. 

Profimedia 

Čim popuste mjere opreza zbog koronavirusa u Americi, ova će se malena obitelj uputiti do Europe. Iako će put biti ponajviše privatne prirode, vojvode od Sussexa imaju nekoliko poslovnih obaveza vezanih za njihov dobrotvorni rad. S obzirom na to da kraljevska obitelj živi za dugogodišnju tradiciju, par neće dozvoliti da se ona božićna prekine zbog njihovog života u Americi. Kako otkriva izvor blizak paru, jako su uzbuđeni zbog povratka.

'Postoji puno tradicije koja označava zimske praznike s obitelji, a oboje ne kriju da su taj period godine oduvijek voljeli. Iako su se već htjeli vratiti nekoliko puta, COVID-19 im to nije dozvolio pa se sada nadaju da će se do kraja godine njihova želja i ispuniti', ispričao je anonimni izvor. Njihovom se dolasku najviše vesele kraljica Elizabeta i princ Phillip, koje njihov praunuk Archie jako želi vidjeti. 

Profimedia 

Iako su se u nekoliko navrata družili putem Zooma, ovaj bi povratak trebao biti orijentiran na obitelj, a manje na poslovne obaveze. To također potvrđuje i njihova odluka iz travnja ove godine, kojom su se odrekli skoro svih kraljevskih obaveza, što bi podrazumijevalo i nekoliko javnih nastupa tijekom zime.

Profimedia 

Iako se još ne znaju točni detalji o tome kako će sve izgledati, vjerujemo da će tih nekoliko dana provesti okruženi obitelji i što dalje od očiju javnosti. To potvrđuju i kadrovi prošlogodišnjeg dokumentarca 'Sandringham: The Queen at Christmas', u kojemu je otkriveno kako članovi kraljevske obitelji Božić slave u opuštenom izdanju, dobro se zabavljaju ispijajući jake koktele koje pripravlja princ Philip te igraju društvene igre.