DOSTA JE William i Kate su spremni prirediti show u Los Angelesu

Meghan i Harry su ih doveli do ruba

Instagram

Saga Megxit je dobila svoj nastavak. Iako se na trenutak pomislilo kako je stiglo primirje u kraljevskoj obitelji i kako sada sve teče kako treba, drama je opet nastupila. Naime, kako pišu američki tabloidi, princ William i njegova supruga Kate Middleton su odlučili 'uzeti stvar u svoje ruke' pa će uskoro letiti za Los Angeles, kako bi se po prvi put suprotstavili princu Harryju i Meghan Markle koji su, prema njima, pokvarili reputaciju britanske kraljevske obitelji.

Profimedia 

Iako se još točno ne zna kada će se susret dogoditi, poznato je da su William i Kate sve isplanirali. 'William je svih ovih godina izbjegavao probleme, nikada se nije žalio pa ni objašanjavao, ali sada je došao do ruba. Meghan i Harry su mu 'stali na žulj' i ne može više izdržati', rekao je izvor blizak obitelji, koji tvrdi da će ovo biti prvi 'okršaj' nakon njihovog odlaska u Ameriku.

Sve to se događa zbog knjige 'Finding Freedom', za koju William i Kate vjeruju da je Meghanino maslo. Knjiga u kojoj se stariji princ naziva snobom, a njegovu suprugu hladnom kraljicom, donijela je još jedan razdor u obitelji. Iako nije potvrđeno je li ili nije Meghan uključena u tu priču, izgleda da neki članovi kraljevske obitelji vjeruju kako je upravo to njezina osveta. 

Profimedia 

Inače, klimav odnos ova dva kraljevska para nije nepoznanica. Naime, pisalo se, između ostalog, da su njihove svađe kumovale odlasku Harryja i Meghan. Prisjetimo se da stariji princ navodno nikada u potpunosti nije prihvatio brak mlađeg brata, zbog čega je njihov odnos već dvije godine poljuljan.

Profimedia 

Uz to, ni dvije vojvotkinje se nikada nisu sprijateljile. Njihov je sukob započeo svega nekoliko dana nakon zaruka princa Harryja i Meghan, kada su dali svoj prvi zajednički intervju BBC-ju. Kate je odmah primijetila da je Meghan vrlo snažna, nepokolebljiva te da će stvari raditi na svoj način, zaobilazeći tradiciju koliko god je moguće. 'Postoje tenzije između kraljevske braće, a to pokazuje odluka da Meghan i Harry ne žele živjeti u blizini Williama i Kate, već idu svojim putem daleko od svih', pisali su u to vrijeme mediji. Nakon toga, sve je krenulo nizbrdo, zbog čega su naposljetku Harry i Meghan odlučili odstupiti od kraljevskih dužnosti i sreću pronaći na drugoj strani svijeta.