TKO JE BOGATIJI? Zarađuje li više Jennifer ili Brad?

Donosimo odgovor

Profimedia

Iako je od njihovog razvoda prošlo već 15 godina, 51-godišnja Jennifer Aniston i 56-godišnji Brad Pitt, i dalje su jedna od glavnih tema u Hollywoodu. Osim što se već godinama piše o njihovom odnosu nakon razvoda, često se njihove privatne, ali i poslovne uspjehe, uspoređuje. Nakon što su Jennifer uspoređivali s Angelinom, Brada s Justinom, na red su došli i bankovni računi. Tko je bogatiji? Pitanje koje su si mnogi obožavatelji postavili, a Entertainment Times sada dao odgovor.

Profimedia 


Baš kao i Jennifer, Brad je također svoju glumačku karijeru započeo dosta rano pa se tako na filmskom platnu pojavio već 1987. godine u filmu 'No way out'. Međutim, među zvijezde ga je lansirala uloga u uspješnici 'Thelma i Louise' iz 1991. godine nakon čega je počeo snimati sa sve više velikih holivudskih imena i uskoro postao jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu.

Profimedia 


Koliko je danas 56-godišnjak uspješan, govori i podatak da je film 'World War Z' iz 2013. godine, kojeg je producirao i u kojem je glumio, na globalnoj razini zaradio 540 milijuna dolara. Pored toga, glumac je svojedobno s bivšom suprugom Jennifer pokrenuo i producentsku kuću Plan B Entertainment koja stoji, između ostalog, i iza uspješnica 'Charlie i Tvornica čokolade' te 'Troja'.

Profimedia 


Međutim, jednako uspješnu karijeru ima i zvijezda serije 'Prijatelji'. Za razliku od Brada koji je ime izgradio snimajući filmove, Jennifer se proslavila kao televizijsko lice čemu svjedoči i podatak kako za svaku epizodu dramske web serije 'The Morning Show' dobije vrtoglavih 1,25 milijuna dolara. Zbog toga, ali i činjenice da je tijekom godina bila zaštitno lice raznim velikim brendovima kao što su Aveeno, Eyelove i Emirates, 51-godišnjakinja je i sama stekla impresivno bogatstvo.

Profimedia 


Stoga, postavlja se pitanje, tko od bivših supružnika ima deblji bankovni račun? Prema navodima spomenutog portala, Jennifer i Brad su jednako bogati. Oboje su 'teški' vrtoglavih 300 milijuna dolara te jako uspješno sklapaju poslove, svatko u svom području.