Brad se osvećuje Angelini preko njezine prijateljice koja ju je izdala

Nova taktika u borbi oko skrbništva

Profimedia

Borba Brada Pitta i Angeline Jolie oko skbništva nad njihovo šestero djece u posljednjih je mjesec dana postala 'krvava', pogotovo otkako je 56-godišnji oskarovac doveo svoju novu curu, 29-godina mlađu njemačku manekenku Nicole Poturalski u dvorac u Francuskoj u kojem se vjenčao s Angelinom. Njegova bivša supruga prvo je zatražila da se promijeni sudac koji vodi njihov slučaj zbog 'prebliskih veza' s Bradom, zatim je prestala odlaziti s  njim na zajedničku psihoterapiju, a onda mu je zabranila da dva tjedna viđa djecu u slučaju da se zarazio u Francuskoj ljubeći se s Nicole. Brad joj je na to sve uzvratio udarac i to preko Angelinine kolegice i prijateljice koja joj je 'okrenula leđa', piše entertaintimes.com.

Profimedia 

Naime, Angelina želi potpuno skrbništvo nad djecom, 19-godišnjim Maddoxom, 16-godišnjim Paxom, 15-godišnjom Zaharom, 14-godišnjom Shiloh i 12-godišnjim bliznacima  Knox i Vivienne, dok Brad želi ravnopravno skrbništvo, na koje bi Angelina pristala samo u slučaju ako se Brad složi s time da se ona trajno preseli s djecom u Englesku. Naravno, on na to ne pristaje, a kako se čini da se neće moći dogovoriti, sudac je zatražio da pozovu svoje svjedoke.

Profimedia 

 Brad je to učinio prvi i šokirao Angelinu pozvavši njezinu prijateljicu i kolegicu Jillian Armante, koja je glumila s oskarovkom u njezina dva filma, 'Girl, interrupted' i 'Mighty Heart', da svjedoči u njegovu korist. Na koji točno način i koji Angelinin 'prljavi veš' namjerava iznijeti pred sucem, zasad nije poznato.

Podsjetimo, Angelina je zatražila razvod 2016. godine, nakon dvije godine braka, nakon što se Brad 'gadno' posvađao s najstarijim sinom Maddoxom tijekom leta zrakoplovom. Glumac je prije toga pet godina bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, koju je ostavio 2005. zbog Angeline.