Princeza Eugenie prvi put pokazala trudnički trbuh

Više ga ne skriva

Profimedia

Na službenom Instagram profilu britanske kraljevske obitelji prije sedam dana objavljena je sretna vijest da će mlađa kći osramoćenog princa Andrewa, 30-godišnja princeza Eugenie i njen tri godine stariji suprug, poduzetnik Jack Brooksbank početkom iduće godine dobiti prvo dijete. Iako do sada nije pokazala trudnički trbuh, Eugenie je napokon viđena u londonskom Mayfairu zajedno sa suprugom, a haljina koju je odjenula ocrtavala je njen trbuh u kojem raste bebica 'plave krvi'.

Profimedia 

Eugenie se tom prigodom odlučila za šik i elegantnu cvjetnu haljinu zatagnutu remenom  iznad struka koji je naglasio njen trbuščić. Plave nijanse svoje haljine uklopila je s dugim džemperom kako bi izbjegla jesensku hladnoću, a svoj stilski izgled upotpunila je baršunastim čizmama s petom do koljena. Haljina buduće mame oduševila je javnost i odmah se počela tražiti u buticima, no na razočarenje mnogih je rasprodana  još prije nekoliko sezona.

Profimedia 

Podsjetimo, Eugenie je vijest o trudnoći prvo podijelila na svom službenom profilu na  Instagramu, kad je objavila fotografiju malenih dječjih šlapica koje drži u ruci, kao i nasmijanu fotografiju sebe i supruga, uz koju je napisala: .Jack i ja nevjerojatno smo uzbuđeni zbog početka 2021'. Iako supružnici još nisu dali službenu objavu u kojoj otkrivaju spol bebe, britanskim medijima posljednjih se dana šuška kako u obitelj stiže dečkić, a to je za jedne novine potvrdio i izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Ubrzo nakon njene objave stigla je i čestitka sa službenog profila kraljevske obitelji, na kojoj uz njihovu fotografiju s vjenčanja stoji: 'Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Eugenie i gospodin Jack Brooksbank s radošću najavljuju da očekuju bebu početkom 2021. godine. Vojvoda od Yorka i Sarah, vojvotkinja od Yorka, kao i gospodin i gospođa Brooksbank, kraljica i vojvoda od Edinburgha presretni su zbog vijesti'.