ŽELE JE OTETI? Katie Holmes zabrinuta zbog Suri

Scijentologija se opet upliće u njihov život

Profimedia

S obzirom na to da je svima poznato kako je glumac Tom Cruise jedan od članova Scijentološke crkve, mnogi se već neko vrijeme pitaju što će se s godinama dogoditi s njegovom kćerkom Suri Cruise, koju je dobio u braku s glumicom Katie Holmes. Naime, neki vjeruju da će 14-godišnja djevojčica najnormalnije nastaviti svoj život, dok se drugi brinu poteza njezinog oca. U tu drugu skupinu spada i njezina majka Katie, koja se, kako pišu američki mediji, boji da će je scijentolozi oteti.

Profimedia 

'Katie i Suri su inače nerazdvojne. Uvijek nastoje biti zajedno, a Katie je uistinu u strahu je puštati igdje samu', ispričao je kratko anonimni izvor nakon što su započele sumnje o mogućnoj otmici. U nastavku je otkrio da je glumica na oprezu zato što zna da je scijentolozi gledaju. Naime, strahuje da će Tom i njegova zajednica dati sve od sebe kako bi im se Suri pridružila nakon što to postane legalno. Kako govori, s obzirom na to da joj je otac jedan od viših članova crkve, Suri je u očima zajednica nešto poput mesije. 

U cijelu priču nadovezuje se i tajni plan glumca, o kojem se još ranije pisalo. Naime, bivša članica scijentološke crkve, glumica Leah Remini je prije dva mjeseca rekla da njezin glumački kolega Tom Cruise, svoju kćer namjerava oduzeti majci i prisiliti je da se uključi u scijentologiju. Za New York Post ispričala je kako je vrlo vjerojatno da će 58-godišnji glumac, kada Suri navrši 15 godina, što je idućeg travnja. 

Profimedia 

Scijentologija je inače poznata po tome da vjeruje da je čovjek besmrtno duhovno biće, a Tom je već u nekoliko situacija imao okršaje i negativne situacije s kolegama i poznanicima koji su imali drugačija mišljenja od njegovih.