Pjevačica albanskog porijekla zaručena za 10 godina starijeg?

Pronašla je svoju sreću

Instagram

Britanska pjevačica albanskog porijekla, 29-godišnja Rita Ora se navodno zaručila, piše 'The Sun'. Šuškanja su započela nakon što je uhvaćena u središtu Londona. Paparazzi fotografije jasno pokazuju veliki dijamantni prsten. S ozbirom na to da se već neko vrijeme viđa sa 10 godina starijim francusko-grčkim glazbenim i filmskim producentom Romainom Gavrasom, moguće je da nije riječ o traču, već istini. Kako ona još nije odgovorila na glasine, istina i dalje lebdi u zraku.

Fotografirana je ispred meksičkog restorana u Londonu, gdje je uživala sa sestrom Elenom i društvom. Odjenula je crnu lakiranu jaknu, crne hlače, majicu s crveno-bijelim printom. Sve je upotpunila šubarom na glavi. Zbog pandemije koronavirusa na licu je imala zaštitnu masku, a u skladu sa svim mjerama opreza, u restoranu je poštovala socijalnu distancu.

Da bi mogla biti riječ o zarukama, javio je i svjedok iz spomenutog restorana, koji je za 'The Sun' ispričao kako je jedna od prijateljica s oduševljenjem gledala u njezin prsten, dok ga je Rita ponosno pokazivala. 'Bila je jako vesela i uzbuđena', rekao je spomenuti anonimni svjedok. Dok neki jedva čekaju potvrdu, drugi misle da je ipak riječ o vintage komadu nakita, s obzirom na to da je pjevačica poznata po tome da njezinu ruku krasi mnogo prstenja odjednom. Ipak, dijamant se nalazi na prstu na kojem se inače nalaze zaručnički prsteni pa ne krivimo nikoga tko je pomislio suprotno. Fotografije prstena pogledajte ovdje.

Inače, Rita je prije Romaina, krajem prošle godine ljubila šest godina mlađeg Jeffertyja Lowea, sina legendarnog glumca Judea Lowea. 'Između njih se nešto kuha otkad su počeli raditi zajedno. Ljudi su odmah počeli komentirati njihovu kemiju i tračevi su od tad počeli, ali tek nakon nekog vremena privlačnost je izrasla u nešto više. Sada je to prava veza pa su odlučili da su spremni za prvi izlazak kao par', govorilo se tada, no izgleda da je Rita sada ipak sretnija u zagrljaju 10 godina starijeg.