Brad objasnio zašto mu je prvi poljubac ostao u neugodnom sjećanju

Nije prošlo kako je planirao

Profimedia

Bez obzira na to jeste li obožavatelj njegovih filmova i je li on baš vaš tip muškarca, 56-godišnjem holivudskom glumcu Bradu Pittu zasigurno se mora priznati šarm koji mu je pomogao osvojiti neke od najljepših žena u Hollywoodu. Iako danas glasi za jednog od najvećih zavodnika među kolegama, i on se nekada borio s izazovima 'običnih smrtnika', a jedan od takvih je i prvi poljubac kojeg se zvijezda filma 'Troja' i danas sjeća.

Profimedia 


Kako je svojedobno ispričao u jednom od intervjua za strane medije, iskustvo prvog poljupca, glumac, koji iza sebe ima dva propala braka, doživio je već s devet godina, a isto mu je ostavilo neugodno sjećanje. Naime, iako je poljubac, koji se dogodio sa susjedom po imenu Lisa, bio planiran, Brad se toliko uplašio i postao nervozan da je odmah nakon što su se on i vršnjakinja poljubili u obližnjoj garaži, otrčao kući.

Profimedia 


Kako je sam pojasnio uj razgovoru za strani medij, cijela mu je situacija bila previše. Međutim, premda prvi poljubac nije prošao najidealnije, Brad je ubrzo stasao u naočitog mladića kojeg su djevojke lovile i prije nego što se pojavio u filmu 'Thelma i Louise' kojim je započeo svoju holivudsku karijeru. Njegov ljubavni status nakon toga je postao jedna od glavnih tema raznih tabloida čemu svjedoče i posljednja pisanja koja govore kako 56-godišnjak ljubi 27-godišnju njemačku manekenku Nicole Poturalski s kojom je čak bio i na romantičnom putu u Francuskoj.