PAPARAZZO FOTOGRAFIJE Harry i Meghan na večeri proslavili vijesti o prinovi

Do ponoći su se družili s prijateljima u poznatom restoranu u Santa Barbari

Profimedia

Princ Harry i njegova dvije i pol godine starija supruga Meghan Markle sinoć su uživali u ugodnom dvostrukom spoju s dugogodišnjim prijateljima, 70-godišnjim glazbenikom Davidom Fosterom te njegovom 36-godišnjom suprugom, slaveći sretne vijesti. 

Profimedia 

 Naime, večeru su navodno inicirali Foster i supruga koji su željeli proslaviti veliku i sretnu vijest - dolazak prinove. Fosteru će ovo biti šesto dijete i to sa petom suprugom. I dok glazbenik već ima iskustva s djecom, budući da iz bivših brakova ima pet kćeri - Saru, Erin, Jordan, Allison i Amy, Katharine McPhee ovo će biti prvo dijete. Par je svojom vezom od početka bio na meti zlih jezika zbog razlike u godinama, no oni se time nisu zamarali. Dapače, vezu su u lipnju 2019. godine ozakonili u Londonu, a medeni mjesec proveli su u Italiji.

David Foster sprijateljio se s princem preko njegove supruge Katherine McPhee koja je navodno išla u školu s Meghan. 'Moj suprug ima jako, jako lijepu vezu s Harryjem. Baš su slatki. Oni su poput oca i sina', rekla je jednom prilikom McPhee koja je tom prigodom još otkrila kako joj je Meghan jedna od najdražih osoba koje poznaje. Supružnici su navodno na večeri u luksuznom restoranu u Santa Barbari ostali do ponoći. Iako su imali odvojeni dio restorana samo za sebe, uspjele su procuriti informacije da su svi bili veoma raspoloženi te da su stalno nazdravljali. 

Profimedia