Glumica dobila otkaz jer je zatrudnjela

Otkriveni detalji šokirali javnost

Profimedia

Nakon što je krajem prošle godine skandal Billa Cosbyja zbog niza optužbi za silovanje, šokirao cijeli svijet, sada su se pojavili novi gnjusni detalji o nekad omiljenom glumcu. Naime, bivši suprug glumica Lise Bonet, glazbenik Lenny Kravitz je u svojoj knjizi otvoreno progovorio o tome kako je njegova tadašnja supruga dobila otkaz zbog toga što je zatrudnjela s njihovom danas 31-godišnjom kćeri Zoe Kravitz.

Riječ je o seriji 'A Different World', sitcomu koji se emitirao šest sezona na NBC-u od 24. rujna 1987. do 9. srpnja 1993. godine, baš u vrijeme kada su Lenny i Lisa bili u braku. Prema riječima 56-godišnjeg kantautora, glumica je dobila ulogu u prvoj sezoni, ali je nakon što je zatrudnjela dobila otkaz već nakon prve sezone.

Upravo je taj njezin odlazak bila posljedica nepomirljivog odnosa s Billom. Sve do sada se pisalo o tome kako je Lisa otpuštena zbog svog neprofesionalizma i buntovnosti, dok je trudnoća samo bila dodatan motiv da Lisa okrene novu stranicu u životu. Izgleda da je upravo ta vijest bila presudna Billu, danas jednom od poznatijih osuđenih zlostavljača u Hollywoodu.

Kako Lenny otkriva, njihov odnos je od otkaza samo krenuo nizbrdo. 'Bilo je to napeto i u konačnici neodrživo', rekao je u knjizi. Lisi se ubrzo život u potpunosti promijenio, jer je na svijet stiglo njezino prvo dijete Zoe Kravitz, koja je danas uspješna glumica i model. 

Inače, Lisa je već tri godine u braku s glumcem Jasonom Mamoaom, s kojim je do tada bila u vezi 10 godina. Jason je svojevremeno izjavio kako je bio zainteresiran za Lisu i prije nego što su se upoznali. Prvi put je poželio da mu ona bude djevojka gledajući seriju 'The Cosby Show' u kojoj je Lisa glumila Denise. 'Pomislio sam kako je želim i kako ću je dobiti. Kada sam dobio priliku upoznati ju 2005. godine, osjećao sam se kao djevojčica', otkrio je tada glumac, s kojim Lisa danas ima dvoje djece, 11-godišnjeg Nakoa-Wolfa i 13-godišnju Lolu.