Pokušava je odgovoriti od razvoda epskim poklonima za rođendan

Hoće li mu proći?

Profimedia

Jedna od najpopularnijih reperica na svijetu, Cardi B, ostala je potpuno iznenađena kad je, vozeći se po čuvenom Sunset Stripu u Los Angelesu, ugledala velike jumbo plakate u ružičastoj boji na kojima su ona i njezina dvogodišnja kćerkica Kulture. Na njima joj je kći uputila rođendansku čestitku: 'Sretan rođendan mamice, Voli te Kulture'. Cardi se morala zaustaviti i podijeliti snimku plakata na Instagramu, dok joj se suza slila niz lice. 'O moj bože, o moj bože!', komentirala je na snimci jer ju je poklon  'pogodio' u srce premda je znala da nije Kulture naručila plakat, nego njezin suprug, 29-godišnji reper Offset, od kojeg se prošli mjesec odlučila razvesti. Bio je to njegov pokušaj da je epskim poklonom za rođendan natjera da se predomisli, ali kad je došla u svoju kuću na zabavu koju su joj prijatelji priredili, čekalo ju je Offsetovo drugo iznenađenje, piše Mirror.

Instagram 

Ugledala je u svom dvorištu njegov drugi poklon - veliki Rolls Royce Cullinan sa imenom njihove

Uzvanici su vikali: 'Primi Offseta nazad!'

kćerkice Kulture ugraviranim u sjedala. Pojavio se zatim i Offset osobno da joj čestita, dok su uzvanici vikali: 'Primi Offseta nazad!'. Navodno su se ona i on u nekim kasnijim, pijanijim satima rođendanske zabave i poljubili. Iako zbog svega toga nije još službeno odustala od razvoda, čini se kako je Offset na dobrom putu da je zaustavi u namjeri. Nije mu prvi put da joj se ispričava luksuznim poklonima i velikim gestama, a i morao je, s obzirom da ju je varao. Navodno je čak napravio i dijete drugoj, ali to su zasad samo glasine.

Profimedia 

 Podsjetimo, Cardi i Offset vjenčali su se prije tri godine, a već u prvoj godini Cardi se naljutila na njega jer joj je bio nevjeran. Reper joj se tada, u prosincu 2018., isto tako pokušao ispričati velikom gestom. Prekinuo je njezin nastup na koncertu donijevši joj ogromnu tortu i buket cvijeća, ali isprika nije prošla kako je očekivao. Potjerala ga je s pozornice, no kasnije mu je ipak oprostila. Ako je prošlo prvi put, proći će i sada, vjerojatno si misli reper. Toga su svjesni i obožavatelji reperice, koji joj na društvenim mrežama zabrinuto pišu i mole je: 'Nemoj mu oprostiti!'. Ali čini se da njihove riječi ne dopiru do nje jer im je ona u jednom trenu odgovorila: 'On je glup čovjek, on nije loš čovjek'.