Domaća glumica: 'Zadnja dva dana provela sam na Hitnoj'

Podijelila priču koja ju je dirnula

Instagram

Zagrebačka glumica Petra Kurtela se javila na Instagramu nakon zatišja na društvenim mrežama. Kako je napisala, posljednja dva dana je provela na Hitnoj. Iako nije otkrivala detalje i što je uzrok tome, odlučila je ispričati priču koja ju je dirnula dok je čekala da ode kući. Prema svemu sudeći, sada se dobro osjeća i ponovno je u svome domu. 

'Zadnja dva dana provela sam na Hitnoj. Sada sam dobro i ne bih o tome niti pisala da mi nije u agoniji i nepodnošljivosti boli prišla divna nepoznata osoba. Bile smo same u hodniku, ja šćućurena u nekom mračnom kutu na krevetu. Primala sam infuziju i tiho jecala. Djevojka se sažalila, prišla mi i zagrlila me. Počele smo pričati i ubrzo mi je pružila narukvicu. 'Ne znam jesi li vjernica, ali ja ih izrađujem pa neka te čuva'. Nisam stigla objasniti svoj komplicirani odnos s Bogom, ali me sama gesta duboko dirnula', dio je poruke koju je Petra podijelila sa svojim pratiteljima.

Kasnije je uspjela saznati i kako se djevojka zove pa su se povezale i putem društvenih mreža. Petra kaže kako je Danijela u tom trenutku bila njezin tračak svjetlosti u svoj toj boli. Uz to što su izmijenile kontakt, odlučila joj se i javno zahvaliti, kako bi pokazala da svugdje postoje divni ljudi. 

Podsjetimo, Petra već neko vrijeme živi zdravim načinom života, no u posljednjih godinu i pol dana promijenila je brojne životne navike - izbacila je mirisne svijeće iz stana, od eteričnih ulja i prirodnog sapuna od žuči, radi svoj deterdžent za rublje, a odnedavno koristi i prirodnu kozmetiku koja ne sadrži takozvani sastojak 'parfem'.