GLAZBENIK U ŠOKU Rekla mu je da ide na put pa se udala za drugog

Skandal o kojem priča cijeli svijet

Profimedia

Glazbenik Phil Collins trenutno proživljava pravu ljubavnu dramu. Kako piše TMZ, 69-godišnjak je odlučio potjerati bivšu suprugu, 46-godišnju Orianne Cevey iz svoje luksuzne vile u Miamiju jer se ponovno udala, i to u tajnosti. Par kojeg prati loša sudbina i koji se nekoliko puta razdvajao, ponovno se spojio prije četiri godine. Unatoč tome što je Orianne za Phila tvrdila da je 'ljubav njezina života', prije dva mjeseca zaputila se u Las Vegas i ondje u tajnosti izrekla 'sudbonosno da' Thomasu Batesu, dok je slavnom glazbeniku rekla da ide na poslovni put.

Profimedia 

Upravo ju je zbog toga odlučio izbaciti iz vile, što je izazvalo velike probleme. S obzirom na to da je pronašla novog, 69-godišnjak nije mislio da će nastaviti tolika drama. Naime, navodno će sljedeći tjedan podići tužbu i sudskim putem tražiti njezinu deložaciju.

Ne želi imati nikakva posla s njom

Poznato je da ona odbija otići i da je zbog toga spremna učiniti sve - čak je promijenila i sigurnosne šifre na alarmima. Uz to, zaprijetila mu je da će, ako uistinu dođe do tužbe, u javnost dati sve škakljive detalje njegovog života.

Profimedia 

'Neće joj više dati ni novčića! Ne želi imati nikakva posla s njom', otkrio je izvor blizak pjevaču. Podsjetimo, frontmen benda Genesis i Orianne vjenčali su se 1999. godine, a razveli se 2008. Ipak, ponovno su se sreli 2016. godine i tada shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Iako je Orianne u međuvremenu bila u još jednom braku koji je također propao, odlučila je dati šansu bivšem suprugu. Izgleda da joj ni to nije bilo dosta, s obzirom na to da se prije dva mjeseca udala u tajnosti. Inače, par ima i dva sina, 19-godišnjeg Nicholasa i 15-godišnjeg Matthewa.