Amal zaprijetila Georgeu: 'Skini to sa sebe ili smo u velikom problemu'

Trzavice ne prestaju

Profimedia

George Clooney dugi je niz godina bio najpoželjniji neženja u Hollywoodu, a to ne čudi s obzirom na to da su ga pripadnice ženskog spola obožavale zbog njegovog ljepuškastog izgleda, koliko i zbog talenta. No, otkako se prije šest godina smirio u bračnoj luci sa 42-godišnjom pravnicom Amal, 59-godišnji glumac vidno se postarao, što zbog dolaska na prag sedmog desetljeća života, što vlastitom krivicom. Za ovo posljednje, naime, zaslužna je duga sijeda brada koju je pustio, a koju Amal navodno smatra 'odvratnom'. O tome je još prije godinu dana pisao magazin National Enquirer, pa vrijedi pogledati koliko se istine krije u toj priči. 

Profimedia 

Odvjetnici za ljudska prava suprugova sijeda brada navodno uopće nije seksi zato što ga čini 'nekoliko desetljeća' starijim i manje ljepšim. Toliko ju je zapravo smetala da mu je postavila ultimatum: 'obrij je ili ćeš izgubiti privilegije kod mene', otkrio je tada njihov bliski prijatelj koji je želio ostati anoniman.

Misli kako zbog brade George izgleda više kao drvosječa nego kao filmska zvijezda za koju se udala

'Amal misli kako zbog brade George izgleda više kao drvosječa nego kao filmska zvijezda za koju se udala. On pak nema namjeru obrijati se već se čak šali s Amal kako će pustiti još dužu i 'divlju' bradu kao njegov kolega, voditelj David Letterman', rekao je izvor i dodao kako Amal nije dobro sjela takva šala i kako ne želi grliti ni ljubiti supruga sve dok je ne posluša, a to se odrazilo i na njihov seksualni život.

Profimedia 

Međutim, glumčeva sijeda brada navodno se jako sviđa njihovoj djeci, trogodišnjim blizancima Elli i Alexanderu. 'Oni je obožavaju zato što je mogu zavrtati i igrat se njome, a obožavaju i kad ih tata bradom škaklja po obrazima', otkrio je tada njihov prijatelj 'cinkaroš'. I što se da zaključiti iz ove priče godinu dana nakon što je objavljena? Tijekom šest godina njihovog braka George je više puta puštao bradu, a nosi je i trenutno. Da je njegova brada zaista stvarala toliko problema u vezi, par bi se vjerojatno već razveo. No još uvijek su zajedno, usprkos čestim glasinama kako se razvode ili svađaju.