U ISKUŠENJU Samo što ne padne u ralje poroka koji mu je uništio brak

Hoće li ostati dovoljno jak?

Profimedia

Glumac Ben Affleck našao je sreću u zagrljaju 16 godina mlađe kubanske glumice Ane de Armas, ali sad je odvojen od nje i navodno se boji da neće imati snage oduprijeti se poroku kojeg se jedva uspio riješiti i koji je bio glavni krivac za raspad njegovog braka s glumicom Jennifer Garner - alkoholu. Naime, National Enquirer piše kako 48-godišnjak trenutno snima film u Irskoj sa svojim najboljim prijateljem Mattom Damonom, s kojim je 1998. zajedno osvojio Oscara za najbolji scenarij za film 'Good Will Hunting'. Kako je Irska poznata po pubovima i ljubavi prema ispijanju alkohola, Ben se svakodnevno nalazi 'pod paljbom' iskušenja da se primi čašice ili krigle i 'slisti' je niz grlo - i to sa svih strana.

Profimedia 

 Izvor sa seta filma 'The Last Duel'  kojeg snimaju u Irskoj okrio je kako je Ben 'okružen

Ben je 'okružen cugom' sa svih strana

cugom' sa svih strana. 'Benova strategija da ponovno ne počne piti je takva da izbjegava situacije u kojima bi mogao doći u napast da pije, a sad nije u mogućnosti jer alkohola ima i previše na setu. Ana de Armas zato želi doći k njemu i biti mu potpora dok snima, ali Ben je uvjerava kako će ovo uspjeti izdržati sam', rekao je izvor. Zasad se Benov glasnogovornik nije očitovao na ove navode.

Profimedia 

Podsjetimo, Ben se prije dvije godine razveo od Jennifer Garner, nakon 13 godina braka u kojem su dobili troje djece, sedmogodišnjeg sina Samuela te dvije kćeri, desetogodišnju Seraphine i četiri godine stariju Violet. Glumac je nakon razlaza izjavio kako mu je razvod od nje bila najgora greška u životu. Nakon toga još je neko vrijeme tugu liječio alkoholom, a onda se odlučio prijaviti u kliniku i 'srediti'. Većinu prošle godine je ostao potpuno trijezan.