NAKON OPTUŽBI ZA PRELJUB Vanessa Bryant fotografijom rekla što misli

Za nju jedino što je bitno

Profimedia

Prije nešto manje od dva tjedna, u javnost je procurila vijest o tome kako je Vanessa Bryant svojevremeno varala svog preminulog supruga Kobeja Bryanta. Iako je javnosti poznato kako u jednom periodu njihove romanse košarkaš nije bio vjeran, prema američkim medijima, ni Vanessa nije bila vjerna suprugu. Štoviše tvrdi se da ga je varala s jednim suigračem. Iako nije poznato o kome se točno radi, mediji tvrde da se to dogodilo prije nešto više od pet godina. Vanessa ove napise nije komentirala, a mnogi vjeruju kako je posljednjim fotografijama poslala skrivenu poruku.

Instagram 

Naime, nakon što je ovog lipnja napravila prvu tetovažu kojom odaje počast preminulom suprugu i kćerkici Gianni koji su u siječnju poginuli u helikopterskoj nesreći, sada je napravila još jednu koja će ju uvijek podsjećati na njezinu obitelj. Kako je otkrila na Instagramu, tetovirala je stopalo na kojem pišu imena supruga i svih njihovih kćerkica, preminule Gianne, trogodišnje Bianke, 17-godišnje Natalie i jednogodišnje Capri.

'Moja obitelj, zauvijek zajedno', napisala je Vanessa i zahvalila tattoo majstoru. To joj je druga tetovaža posvećena obitelji. Ranije ove godine je na vrat i zglob ruke stavila slova, a istaknula je kako su to 'slatke poruke' koje je podsjećaju na supruga i kći.

Instagram 

Dok mnogi ovo smatraju samo još jednom predivnom gestom, neki vjeruju da je to njezina skrivena poruka na nedavne napise o njezinom preljubu. 'Tri mjeseca se viđala s bivšim Kobeovim suigračem, a njemu je lagala da ide s prijateljicama na večeru. On to nikada nije saznao, što je i bolje jer bi mu srce puknulo na sto komadića', rekao je tada neimenovani izvor, navodno blizak obitelji Bryant. Je li ovom fotografijom uistinu rekla što misli o svemu i tako ušutkala glasine, ne zna se sa sigurnošću.