Pravi i jedini razlog zašto Meghan ne podnosi Kate

Napokon se zna

Profimedia

Što je natjeralo princa Harryja i Meghan Markle da pobjegnu iz kraljevske obitelji tema je o kojoj se neprestano raspravlja od početka godine, kad je par obznanio svoju odluku. Najjače teorije su kako 38-godišnja bivša vojvotkinja od Sussexa nije mogla podnijeti neprestanu kritiku britanskih medija i javnosti i kako 36-godišnji Harry nije mogao oprostiti Williamu što se drznuo upozoriti ga na početku veze da Meghan možda i nije najbolja žena za njega. Međutim, povjerljivi izvor s dvora otkrio je za magazin Heat kako je veliku težinu njihovoj odluci dala činjenica kako je Meghan zavidjela Kate na tome što je 'savršena', za razliku od nje. 

Profimedia 

 Dok je pokušavala živjeti na dvoru i biti princeza kakvu britanski narod želi, Meghan je navodno postaja sve frustriranija jer nije dobivala njihovo priznanje, već samo kritike, za

Meghan ljuti to što Harry i ona nisu imali prilike pokazati koliko toga mogu napraviti svojim humanitarnim radom

razliku od Kate koju Britanci i njihovi mediji obožavaju jer je po svemu uzorna supruga princa Williama koji će jednog dana postati kralj.

'Meghan je jako ljutilo to što Harry i ona nisu imali prilike pokazati koliko toga mogu napraviti svojim humanitarnim radom. Dijelom je razlog bio taj što su htjeli zaštiti privatnost njihovog sina Archieja pa se s njim nisu mogli toliko izlagati u javnosti, kao što to čine William i Kate sa svojom djecom koju vode na razna događanja', rekao je izvor.

Profimedia 

 Izvor je otkrio i kako je Meghan svjesna da će Kate javnost uvijek smatrati savršenom. 'Meghan zna da puno ljudi misli kako se ona nikada neće moći natjecati s Kate i biti bolja od nje. Ali je svejedno odlučna da pokaže svima da je ona dobra i brižna osoba, i namjerava se oko toga više potruditi čim joj prilike to dopuste', rekao je ne pojašnjavajući na koji način Meghan to misli izvesti

Profimedia 

No iako tvrdnje ovog izvora idu u prilog prijašnjim tvrdnjama drugih izvora s dvora koji se slažu u tome kako se Meghan i Kate ne podnose od trenutka kad su se upoznale, knjiga o životu princa Harryja i Meghan koja je izašla u kolovozu, 'Finding Freedom', otkrila je kako to nije istina, već da Kate i Meghan spletom okolnosti jednostavno nisu imale priliku postati bliskije.