William i Harry se žestoko obračunali zbog Meghan

Mlađi brat je eksplodirao

Profimedia

Vjerojatno se mnogi sjećaju kako je Meghan Markle prošle godine dana čast da bude jedna od urednica britanskog rujanskog izdanja utjecajnog magazina Vogue, u kojem je objavljen popis 100 najutjecajnijih i najmoćnijih žena koje stvaraju pozitivne promjene u svijetu. U to vrijeme čak su i britanski mediji, inače skloni krtiziranju svakog Meghaninog poteza, blagonaklono komentirali njezin doprinos 'modnoj Bibliji'. Međutim, starijim članovima kraljevske obitelji i princu Williamu nije se svidjelo kako je Meghan odradila taj zadatak pa su se William i Harry žestoko sukobili oko toga, otkriva nova knjiga o kraljevskoj obitelji povjesničara Roberta Laceya, 'Battle of Brothers'.

Profimedia 

Princ William navodno je otpočetka bio protiv ideje da Meghan uređuje Vogue i bira koje će žene završiti na popisu najutjecajnijih. Isto su mišljenje imali i neki stariji članovi

William je došao razgovarati s Harryjem , a temperamentni Harry je doslovce eksplodirao

kraljevske obitelji koji nisu bili zadovoljni popisom koji je Meghan sastavila. Iako nije poznato više detalja o svađi, zna se kako je William došao razgovarati s Harryjem o tome, a temperamentni Harry je doslovce eksplodirao. Ni William nije mogao ostati miran i razgovor se pretvorio u svađu i viku. Nakon toga je već postojeći razdor između braće postao još dublji.

Profimedia 

 Narušeni odnos sinova princeze Diane zorno se vidio po tome što Harry i Meghan nisu krajem kolovoza došli na zajedničko ljetovanje čitave kraljevske obitelji u Sardinghamu, a mediji šuškaju i kako je vrlo vjerojatno da će Harry i Meghan odbiti i poziv da provedu božićne blagdane s kraljevskom obitelji na dvoru. Kraljica je ipak uvjerena da će im barem Harry doći u posjet jer je navodno naredila slugama da pripreme njegovu bivšu rezidenciju u Frogmore Cottageu.