SRETNE VIJESTI ZA OBITELJ PIPPE MIDDLETON 'Od jutra se slavi'

Ovome su se svi radovali

Profimedia

Iako svoj privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti, sestra vojvotkinje od Cambridgea, 37-godišnja Pippa Middleton, jedna je od onih osoba koje se već godinama nalaze na listi omiljenih britanskih zvijezda. Upravo zbog toga, brojni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju svaki novi detalj iz života sestre Kate Middleton.

Ovog vikenda, Pippa je glavna tema britanskih medija jer je njezin sinčić Arthur 15.listopada proslavio drugi rođendan, a obiteljsko druženje, navodno je zakazano za danas. Zbog zdravstvenog stanja u cijelom svijetu, proslava će biti nešto manja od predviđene, a poznato je da će malenom Arthuru stići teta i tetak - odnosno vojvode od Cambridgea, princ William i Kate Middleton. Naravno, njima će se pridružiti i njihovo troje djece - princ George, princeza Charlotte te najmlađi princ Louis koji se navodno veoma vesele druženju i igri s bratićem.

Podsjetimo, Pippa je 15. listopada 2018. godine postala majka dječaka Arthura Michaela Williama, kojeg je dobila u braku sa 46-godišnjim vozačem trkaćih automobila, Jamesom Matthewsom, a prema pisanjima Entertaintimesa, do samog porođaja nije znala spol djeteta. Iako nije pripadnica kraljevske obitelji, gdje je neotkrivanje spola dio tradicije i pravilo kojeg se držala i sama princeza Diana, Pippa je odlučila cijelu trudnoću iznijeti u neznanju stiže li joj sin ili kći. Prema pisanjima spomenutog medija, 37-godišnjakinja se na to odlučila jer joj je tijekom cijele trudnoće najveća podrška bila upravo starija sestra Kate u kojoj Pippa oduvijek vidi uzor.