Glumica prekinula zaruke nakon dvije godine: 'Bila sam spremna na terapiju'

Ipak nije išlo

Profimedia

50-godišnja glumica i dobitnica Oskara Taraji P. Henson, zaručila se u svibnju 2018. godine za svojeg dečka Kelvin Hayden nakon dvije godine veze. Iako je mislila da će planirati vjenčanje, došlo je do velikog preokreta - zaruke su prekinute i ljubav s Kelvinom je sada prošlost. Vijest je potvrdila u radijskoj emisiji 'The Breakfast Club' ovog ponedjeljka. Kako je istaknula, njihovoj ljubavi stvarno nije bilo pomoći. 

Profimedia 

'Nisam ovo još rekla, ali nije uspjelo. Moja sreća nije njegova odgovornost pa tako ni njegova nije moja. Prvo moramo naučiti usrećiti sebe, a onda ćemo znati kako usrećiti druge. Dakle, kada jedna osoba preuzme cijelu težinu veze na sebe, u startu je jasno da neće uspjeti', rekla je Taraji na početku i kasnije objasnila što se dogodilo.

Moja sreća nije njegova odgovornost pa tako ni njegova nije moja

Kako ističe, sve je pokušala i čak je bila spremna krenuti na terapiju. 'On nije htio. Ako oboje niste na istome, ne možete dalje. Shvatila sam da se moram zauzeti za sebe i podržati samu sebe, kada već to on nije mogao', ispričala je u spomenutoj emisiji. Na kraju je rekla da je to izgleda njezina sudbina. 'Sve veze su mi izgledale ovako - dvoje slomljenih ljudi pokušava pokupiti slomljene komade', opisala je.

Inače, vjenčanje se trebalo održati u travnju ove godine, ali je kao i mnogima, odgođeno. Izgleda da ih je ta odgoda koštala (ili im je dobro došla), s obzirom na to da su umjesto prema oltaru, otišli svaki svojim putem. 

Profimedia