PROBLEMI U VEZI? Priča se da glumac ostavlja djevojku

A činili su se tako sretnima

Profimedia

Zac Efron je jedan od onih glumaca koji su svojom prvom pojavom na malim ekranima osvojili mnoga srca ženske populacije. Iako smo ga upoznali kao mladog tinejdžera, on je izrastao u pravog muškarca. Ne toliko davno je potvrdio da napokon ponovno ljubi. Njegovo srce 'ukrala je' australska manekenka Vanessa Valladares. Iako se do nedavno šuškalo o mogućem vjenčanju, sada je u javnost procurila informacija da razmišlja o prekidu i da je spreman za povratak u Ameriku.

Profimedia 

Navodno je do svega došlo zbog svađe koju su imali još u rujnu. Izgleda da ipak nisu uspjeli pronaći 'zajednički jezik' kada je njihova budućnost u pitanju. Iako nisu poznati detalji spomenute svađe, par je navodno na klimavim nogama, jer se sve više piše o Zacovom povratku u Ameriku. Inače, glumac je neko vrijeme živio u Australiji kako bi se maknuo od javnog američkog života. 

'Vanessa je još jedno veliko dijete i njezin život je u Australiji. Trenutno ne razmatra opciju da sa 33-godišnjakom ode u Ameriku, kako zbog situacije s koronavirusom, tako zbog drugih osobnih razloga', ispričao je anonimni izvor za National Enquirer. Uz sve to, podsjećamo da su se glumčevi prijatelji nedavno jako zabrinuli kako se nikada neće vratiti. 

Profimedia 

'Puno smo ga puta pitali kada dolazi doma, ali odgovor nismo dobili. Jako se zaljubio i rekao nam je da se nikada nije osjećao ovako posebno i slobodno', rekli su nedavno njegovi prijatelji za američke medije. Je li zaljubljenost splasnula i je li Zac spreman za veliki povratak, i to bez djevojke, vrijeme će pokazati.