SRETNE VIJESTI Domaćem glazbeniku stiže drugo dijete

Obitelj se polako, ali sigurno širi

Instagram

Prije dvije i pol godine glazbeniku Alanu Hržici i supruzi Ricardi stigao je prvi sin David. Prošlog su mjeseca proslavili četvrtu godišnjicu braka, a sada ponovno imaju razloga za slavlje. Kako je 41-godišnjak objavio na Instagramu, uskoro im se pridružuje četvrti član obitelji - Ricarda je trudna. 

'Već se i četvrti nazire', napisao je kratko uz obiteljsku fotografiju na kojoj Ricarda ponosno pokazuje trudnički trbuščić. Alan i David ne skrivaju osmijeh s lica. Ubrzo nakon objave, paru su pristigle brojne čestitke. Između ostalih, javile su mu se Nina Badrić i Marija Husar Rimac. 'Jedva ga čekamo', napisala je Nina i dala naslutiti da obitelji stiže dječak, dok je Marija napisala: 'Kako ste mi lijepi'. 

Alan je jednom prilikom za Story opisao prvo upoznavanje sa sadašnjom suprugom. Par se upoznao u Međugorju. 'Bio sam malo nasrtljiv pri upoznavanju. Koristio sam sve moguće aplikacije - SMS, Viber, WhatsApp, e-mail - kako bih je izveo. Opirala se neko vrijeme, ali na kraju je popustila', sa smiješkom nam je tada ispričao Zagrepčanin. Uz svu ljubav koja ih okružuje, uskoro će im se pridružiti još jedan, ogroman izvor ljubavi i pozitivne energije.