Kako je William s Kate potajno komentirao Harryjev odlazak s dvora

Samo je ona smjela to čuti

Profimedia

Malo je reći da je odlazak 36-godišnjeg princa Harryja iz kraljevske obitelji bio veliki šok dvoru, a pogotovo njegovom starijem bratu Williamu koji se, prema saznanjima s dvora, jako naljutio zbog toga. Harry i njegova 38-godišnja supruga Meghan Markle odradili su svoje posljednje kraljevske dužnosti u ožujku ove godine, a zatim su se preselili na američki kontinent. Nova knjiga o kraljevskoj obitelji povjesničara Roberta Laceya, 'Battle of Brothers', otkrila je što je William potajno rekao Kate dok je promatrao Harryja i Meghan tijekom njihovog posljednjeg javnog nastupa u Velikoj Britaniji u ulozi kraljevskog para. No, nije uopće ono što bismo pomislili.

Profimedia 

Stručnjak za čitanje govora s usana analizirao je snimku Williama i Kate i 'dešifrirao' što je stariji princ potiho rekao supruzi dok je promatrao mlađeg brata i Meghan kako se rukuju

Morat ćemo staviti tonu dezinfekcijskog gela na ruke

s gostima i obožavateljima. Iako bi mnogi pomislili da mu je 'ispao' ogorčeni ili sarkastični komentar o bratu 'izdajici', ispada da je William više bio opsjednut bakterijama i čistoćom ruku. Naime, u to vrijeme tek se počela širiti pandemija koronavirusa svijetom, ali još nisu bile uvedene mjere poput socijalnog distanciranja ili obaveznog nošenja maski. Ipak, čini se kako je u tom trenutku upravo virus najviše brinuo starijeg sina princeze Diane.

Profimedia 

'Svo ovo rukovanje je čudno. Morat ćemo staviti tonu dezinfekcijskog gela na ruke kad ovo sve završi', šapunuo je William Kate. Pddsjetimo, u spomenutoj knjizi otkriveno je, između ostalog, i kako su Kate Middleton, princ William i njihov, tada osmomjesečni sin, princ George, bili povod da Harryjeva posljednja djevojka prije Meghan, glumica Cressida Bonas, prekine vezu s njim. Navodno se preplašila pomisli da postane princeza i preuzme teret kraljevskih obaveza kad je vidjela da su William i Kate poveli Georgea u tako ranoj dobi sa sobom na kraljevsku turneju po Australiji 2014. godine.