POKAZALA FOTOGRAFIJOM Ana Bučević s novim je dečkom sretnija nego ikad

Čini se da je napokon našla 'onog pravog'

Instagram

Nakon burnog razvoda s poduzetnikom Sašom Dvornikom, naša najpoznatija motivacijska govornica, 42-godišnja Ana Bučević, čini se, uživa u životu, ali i u ljubavi. Nakon što su ju nedavno fotografi 'ulovili' sa srpskim producentom i glazbenikom Markom Nikolićem, koji živi u Beču, Ana je potvrdila da je njezin ljubavni život - bolji nego ikada. Ipak, novog dečka Ana ne pokazuje često, a još manje otkriva detalje njihove veze, zbog čega je njezina posljednja fotografija privukla pažnju brojnih obožavatelja.

Instagram screenshot 

Naime, Ana svoj privatni život krije koliko god to može. Tu se pak posebno podrazumijeva - ljubavni aspekt. Ipak, posljednjom je objavom dala do znanja da njezina ljubav sa srpskim glazbenikom - cvjeta.

Naime, na Instagramu je ova motivacijska govornica objavila crno bijelu fotografiju nastalu u Beču, a na njoj nasmijana pozira s dečkom, koji se također smiješi. Uz fotografiju je dodala i citat francuskog teologa Pierrea Teilharda de Chardina. 'Veze koje nas najviše jačaju su one u kojima partneri jedno drugog uzdižu do višeg stanja vlastitih bića', poručila je Ana koja je, čini se, takvog partnera i našla.

Story Press 

Podsjetimo, za razvod Ane Bučević saznalo se prije nešto više godinu dana i to na bombastičan način. Njen suprug Saša Dvornik napao ju je na Facebooku i iznio niz optužbi i zamjerki, među kojima je i da je Ana karijeru gradila preko njegove bolesti. U posljednjoj objavi na toj društvenoj mreži optužio ju je i kako mu već mjesec dana ne dopušta vidjeti njihovog petogodišnjeg sina Lukasa.