Srpski pjevač napadnut u centru grada, završio u bolnici

Napadač je bio pod utjecajem alkohola?

Instagram

Srpski pjevač Renato Henc, zvijezda tamošnjeg showa 'Zvezde Granda', nedavno je doživio pravu dramu. Naime, glazbenik je napadnut usred Beograda zbog čega je završio i u bolnici, a što se točno dogodilo i zašto, otkrio je u razgovoru za srpski Kurir.

'Mi smo sjedili u kafiću na Vračaru, ja sam parkirao ispred broja 14, to je zgrada blizu kafića. Nisam zaklonio ulaz, automobil je imao mjesta da prođe. Taj crveni automobil je imao problema s ulaskom u garažu. Kada se počeo spuštati, automobil je zastao', započeo je Renato.

'Netko je izašao i napravljeno mi je udubljenje na autu. Poslije je neka djevojka izašla iz automobila i počela grebati ključem po automobilu. Ja sam ustao i krenuo tamo i ta je djevojka vidjela da sam došao. Kada me vidjela, krenula je prema garažnom mjestu i zvala tatu', rekao je glazbenik te otkrio što se tada dogodilo.

'On je izašao i počeo me vrijeđati, udario me u trbuh i glavu. Nisam znao što se događa. Udario me više puta, vikao mi je: 'Hoćeš da ti zapalim auto, da vas strpam u zatvor?'. Napadnut sam iz čista mira. Zatim je došla njegova supruga i rekla da joj je suprug pripit i počela se ispričavati. Ja ne znam imena ljudi, to sam dao policiji da utvrdi. Tu večer proveo sam na Hitnoj, još uvijek imam oštećenje sluha', zaključuje pjevač.