POSTAJE OZBILJNO Velike novosti u vezi Katie Holmes i Emilia Vitola

Nakon šuškanja o braku

Profimedia

Otkako se zaljubila u osam godina mlađeg kuhara Emilia Vitola, glumica Katie Holmes ne skriva koliko uživa. Ovaj je par već nekoliko puta uhvaćen kako u javnosti izmjenjuje nježnosti, što je samo dokaz koliko ih nije briga za tuđa mišljenja. Mediji svakodnevno iznose detalje ove strastvene veze pa ne čudi da su stigle informacije kako je par spreman useliti zajedno. S obzirom na to da mnogi vjeruju kako će ovo biti drugi brak za 41-godišnjakinju, ovo je korak koji se očekivao. 

Profimedia 

Lifestyle američki magazin 'Life & Style' je u najnovijem tekstu otkrio kako Katie navodno planira useliti k partneru. Izvor blizak paru je ispričao kako je Katie luda za Emiliom. Iako neki smatraju da njihova veza napreduje prebrzo, ako je suditi prema riječima izvora - spremni su za useljenje u New Yorku, gdje oboje žive. 'Toliko su zajedno da praktički već i žive zajedno', istaknuo je insajder. 

Iako se već govorilo o mogućem braku, procurile su informacije da Emilio ipak za taj korak još nije spreman, s obzirom na to da je prekinuo zaruke u vrijeme kada je već ljubio glumicu. Upravo zbog tog njihovog skandaloznog početka romanse, obitelj kuhara još nije sigurna slaže li se s ovom novom vezom - pogotovo majka Lourdes. 

Profimedia 

'Lourdes ga nije odgajala da bude takav i nije joj se niti najmanje svidjela kako je Emilio riješio sve', rekao je nedavno izvor blizak 33-godišnjem kuharu. Ako je suditi prema svim ovim informacijama, brak će ipak pričekati, dok bi zajednički život mogao započeti uskoro.