Udala se za ženu svojih snova: 'Bila sam jako uzbuđena'

Poseban dan koji će pamtiti do kraja života

Instagram

Kako ekskluzivno donosi magazin 'People', udala se komičarka Fortune Feimster. U jeku krize koronavirusa, uspjela je sklopiti brak s partnericom Jacquelyn Smith. Ove sretne vijesti stižu dvije i pol godine nakon zaruka i preko pet godina sretne veze. S obzirom na to da su zbog pandemije morale odgoditi slavlje, koje je trebalo biti ovog ljeta, sada su odlučile iznajmiti kuću i proslaviti s najbližima. 

Fortune, koja je na poseban dan odjenula plavo odijelo i Jacquelyn koja je blistala u bijeloj vjenčanici, spomenutom su magazinu prepričale kako je izgledao njihov dan. 'Bila sam jako uzbuđena', rekla je na početku 40-godišnja komičarka. 'Ako nakon pet i pol godine ne poznaješ osobu za koju se udaješ, onda postoji problem. Ja sam odmah znala da je to prava odluka', sa smiješkom im je ispričala.

Moramo priznati da nas je bilo strah

Naime, nakon što su okupile samo nekoliko bliskih prijatelja, koji su zajedno s njima testirali protiv virusa, tulum je mogao početi. 'Na brzinu smo odlučile da želimo vjenčanje jer smo shvatile da je i dalje neizvjesna situacija i da se ne može znati kada će se virus smiriti. Zato smo okupile nama bliske ljude i proslavile to na intimnoj ceremoniji', ispričala je novopečena supruga komičarke.

U nastavku su priznale da ih je posljednjih tjedana ulovio strah od moguće zabrane istospolnih brakova, koja prijeti nakon ovogodišnjih predsjedničkih izbora koji su uskoro. 'Moramo priznati da nas je bilo strah. S obzirom na to da smo u trenutku kada smo pročitale te vijesti, već planiranje vjenčanje, nismo znale što misliti. Pokazala sam svoju zabrinutost i na društvenim mrežama, nakon čega su mi mnogi pisali da se odemo vjenčati sada', prepričala je komičarka, ne skrivajući da se vjenčanje na neki način požurilo i zbog tih vijesti. Unatoč svemu, nada se da će i ostali istospolni parovi moći uživati u svojoj ljubavi i sklapanju braka u budućnosti i da ih ovi izbori neće pokolebati.