Georgeu Clooneyju uoči razvoda utjehu pruža Jennifer Aniston?

Bliski su sve više

Profimedia

Nakon što su se svjetski mediji proteklih dana raspisali o tome kako se 57-godišnji glumac George Clooney razvodi od svoje 15 godina mlađe supruge Amal, stiže vijest iz magazina New Idea kako je vječiti hollywoodski šarmer već pronašao utjehu u društvu 51-godišnje bivše supruge Brada Pitta, glumice Jennifer Aniston.

Profimedia 

Iako George još nije službeno potvrdio da se razvodi, izvori koji su mu bliski otkrili su kako su Amal i on došli pred zid u vezi i kako je George umoran pod pokušaja da spasi brak.

Time George na neki način pokazuje srednji prst Amal

Navodno se njih dvoje stalno svađaju i ne mogu se dogovoriti oko ničega, a ponajviše oko toga kako bi trebali odgajati svoju djecu, trogodišnje blizance Elle i Alexandera. Zato se George okrenuo Jeniffer Aniston za savjet i utjehu, jer smatra da ga ona može razumijeti, nakon što je prošla razvod od Brada prije 15 godina. Navodno je postao čest gost u njezinom domu na Bel Airu, u koji obično stigne na svom motoru. 'Time na neki način pokazuje srednji prst Amal, koja nikada nije odobravala njegovu ljubav prema motorima, ali ni njegovo prijateljstvo s Jennifer', otkrio je izvor.

NBC screenshot 

 New Idea tvrdi kako se George još bori s odlukom da okonča brak, ponajviše zbog djece. Zato redovito traži društvo Jennifer, jer želi da mu otkrije tajnu kako je ostala sretna nakon razvoda od Brada. 'U šali je zna nazvati 'kraljicom slomljenih srca' zbog toga koliko je vješta u tome da mu ponudi čaj, suosjećanje i rame na kojem će plakati', otkrio je neimenovani izvor i dodao kako zvijezda filma 'Ocean's Eleven' sada izgleda više kao 'onaj stari George' koji se puno družio s ljudima i bio na svim zabavama i javnim događanjima, te kako mu je drago što je s Jennifer obnovio 'divno prijateljstvo'.

Profimedia 

 Portal Gossip coip išao je provjeriti ove navode. Glasnogovornik Jennifer Aniston rekao je kako u tome nema istine, a osim toga, fotografi još nisu nijednom 'ulovili' Georgea kako na motoru dolazi u Jennin dom, tako da ove vijesti treba uzeti sa 'zrncem soli'.

.