Gdje je nestao Meghanin kompromitirajući video?

Snimka koja je 'podignula prašinu' na dvoru

Profimedia

Prije nekoliko mjeseci, u stranim, ali i domaćim medijima, odjeknula je vijest kako se vojvotkinja od Sussexa, 39-godišnja Meghan Markle, našla pred najvećim strahom do sada. Naime, kako su tada pisali razni mediji, bivšu glumicu navodno se ucjenjivalo puštanjem privatne snimke u javnost koja će joj u potpunosti narušiti imidž i kredibilitet u kraljevskoj obitelji. Međutim, tri mjeseca kasnije, snimka još nije ugledala svjetlo dana, a što se točno dogodilo s istom, otkrio je portal Entertain Times.

Profimedia 


Naime, kako se svojedobno pisalo, supruzi britanskog princa Harryja, rođak je prijetio kako će njezine tajne, privatne snimke, ali i intimne fotografije dati u medije ako mu ista ne isplati iznos od 1,5 milijuna dolara, odnosno, oko 10 milijuna kuna. Priča je ubrzo nestala iz medija, a kompromitirajuće snimke nikada nisu dospjele u javnost. Kako piše Entertain Times, razlog tomu leži u činjenici da takve snimke nikada nisu ni postojale.

Profimedia 


Prema riječima spomenutog medija, navodne snimke s kojima se Meghan ucjenjivalo, nastale su u vrijeme kada je vojvotkinja bila tek glumica na početku karijere te se prilikom snimanja za magazin Men's Health skinula u nešto provokativniju odjeću, ali sve u svrhu odrađivanja projekta. Kako napominje navedeni portal, ništa u snimkama nije kompromitirajuće, a s obzirom na to da su iste nastale 2013. godine, puno prije nego što je Meghan zakoračila u kraljevsku obitelj, supruga princa Harryja nema razloga za brigu.