BRAK NA PRVU Emotivna Gordana: 'O ovome sam samo maštala'

Pohvalila se pratiteljima na svom Instagram profilu

Instagram

Oboje su u show, tada još nepoznat domaćoj publici, ušli sa željom da steknu novo iskustvo, ali i pronađu potencijalnog partnera s kojim će dočekati starost. Međutim, malo tko je, pa čak i oni sami, znao da će se ljubav dogoditi s potpuno drugim osobama od onih s kojima su ih prvotno spojili stručnjaci. Javnosti jedan od najzanimljivijih parova RTL-ova showa 'Brak na prvu', 38-godišnja Gordana Marelli i pet godina mlađi Adam Kromer, unatoč raznim napisima, uživaju svoju ljubav koju su krajem kolovoza okrunili sinčićem Noelom, a jučer su obilježili poseban dan. 


'Prije točno godinu dana dogodilo se nešto što je moj život u potpunosti promijenilo, nešto o čemu sam samo maštala... pojavio si se ti. Hvala ti za nezaboravnu godinu! Sretna ti godišnjica, volim te', emotivno je poručila Gordana partneru Adamu uz zajedničku fotografiju na kojoj poziraju sa sinčićem Noelom.

Instagram screenshot 


Inače, iako su nedavno i zagrebačku adresu zamijenili onom zadarskom, kako su nam otkrili u prvom razgovoru nakon dolaska prinove, trenutno uživaju u obiteljskoj sreći te još uvijek ne planiraju vjenčanje. 'Za sada o tome ne razmišljamo, sada uživamo s Noelom. Jedino bitno je da smo sretni, a planove za dalje ćemo vidjeti', rekla je tada Gordana za Story.hr.