ČETIRI MJESECA NAKON SMRTI Glumac progovorio o fatalnoj smrti sina

Skupio je snage i otvorio dušu

Profimedia

Michael Fishman, zvijezda američkog sitcoma 'The Conners' ovog je lipnja ostao bez svog sina Larryja kojeg je posvojio, a koji se predozirao. Otkako je njegova obitelj doživjela ovu ogromnu tragediju, 39-godišnji glumac nije puno pričao o tome. Sada se u razgovoru s novinarkom Tamron Hall u potpunosti otvorio i ispričao svoju priču kao roditelj koji je ostao bez djeteta, što je svakom roditelju najveća noćna mora.

Kada je novinarka pitala kada je shvatio da mu sin ima problema s drogom, Michael je odgovorio: 'Neću to nazivati velikom borbom. Mislim da se svatko susreo s 'isprobavanjem' svačega, što ne smatram problemom'. Prema njegovim riječima u nastavku, radilo se o lošoj drogi, koja je izazvala ozbiljne reakcije kod nekoliko ljudi, a koje su izgleda za njegovog Larryja bile pogubne.

'Došao sam Larryju trenutak kasnije nego što bih volio. Jedino što me muči je to što sam htio više vremena. Mi roditelji ne dobijemo baš svo vrijeme s njima koje smo možda željeli', rekao je u nadi da će svojom pričom pomoći nekoj drugoj obitelji. 

Iako je bio tih cijelo ovo vrijeme, Michael je u rujnu odao počast Larryju povodom Nacionalnog dana sinova, napisavši uz obiteljsku fotografiju na svom Instagramu: 'Uvijek u mom srcu'. 

Tijekom intervjua, glumac je govorio i o tome kako je Larry, koji je kao dijete bio na udomiteljstvu, došao u njegovu obitelj. 'Da budem pošten, mislim da je on izabrao mene. Imam dvije biološke djece iz prethodnog braka i na kraju tog braka sam upoznao njegovu stariju sestru Camille, koja je rekla da joj je potrebna podrška, smjernice i mentorstvo. Jednostavno smo postali obitelj', zaključio je 39-godišnjak.