GEORGE SE KAJE ZBOG SVOJE ODLUKE Zna se koliko će ga stajati razvod od Amal

Sada bi napravio drugačije

Profimedia

O trzavicama i svađama u braku jednog od najpoznatijih holivudskih parova, 59-godišnjeg glumca Georgea Clooneyja i 42-godišnje odvjetnice za ljudska prava, Amal, intenzivno se piše već neko vrijeme. Iako iza sebe imaju šestogodišnji brak u kojemu su dobili trogodišnje blizance Ellu i Alexandera, prema posljednjim navodima stranih medija, pitanje je trenutka kada će i službeno potvrditi razvod. A upravo je razvod ono što najviše plaši 59-godišnjakinja. Naime, kako piše magazin New Idea, glumac strahuje što će mu sve sadašnja supruga uzeti nakon što se razvedu.

Profimedia 


Podsjetimo, kada su 2014. izgovorili sudbonosno 'da' u luksuznoj vili na jezeru Como u Italiji, supružnici su odlučili ne potpisati predbračni ugovor što znači da u slučaju razvoda, svu imovinu dijele na pola. S obzirom na to da je George jedan od najplaćenijih glumaca u Hollywoodu, u njegovom bi slučaju to značilo da će s razvodom izgubiti veliki dio imovine koju je stekao prije braka s Amal. Već nakon samog vjenčanja, u javnosti se 'šuškalo' kako će se pokajati zbog ovakve odluke, a upravo se to sada, prema magazinu New Idea, i dogodilo.

Profimedia 


Kako je otkrio izvor za spomenuti tabloid, glumac strahuje da bi razvodom mogao izgubiti 500 milijuna dolara koji bi u tom slučaju pripali odvjetnici za ljudska prava. Također, u slučaju takvog scenarija, George bi morao naporno raditi kako bi ponovno zaradio izgubljeno, a s obzirom na to da više ne dobiva toliko plaćene uloge kao prije, glumac se, prema riječima izvora, boji za svoju financijsku budućnost.