Napokon zajedno nakon što su od 48 dana braka 45 bili razdvojeni

Kakav početak bračne plovidbe

Profimedia

Nakon što su izrekli svoje sudbonosno 'da' u Las Vegasu početkom ovog rujna, poslije  samo godinu dana veze, 35-godišnja pjevačica Lily Allen i glumac David Harbour već su se nakon tri dana razdvojili. Zvijezda serije 'Stranger Things' se vratila u svoj dom u New Yorku, a pjevačica u London, gdje živi s kćerima iz prvog braka sa Samom Cooperom, sedmogodišnjom Marnie i dvije godine starijom Ethel. Neobičan razdvojeni početak bračne plovidbe, razdoblje koje mnogi provedu na medenom mjesecu, par je prekinuo tek 48. dan od vjenčanja. Malo je reći da su ljubavne iskre frcale između njih kad su se sastali u New Yorku, piše Mirror.

Profimedia 

Zaljubljeni par nastojao je nadoknaditi razdvojeno vrijeme dok su uživali u šetnji Manhattanom unatoč prohladnom i tmurnom vremenu. Nekoliko puta su zastali i izmijenili strastvene poljupce, naravno, prethodno skinuvši maske. Podsjetimo, tijekom Instagram live prijenosa s novozelandskom pjevačicom Beneee Lily je nedavno šokirala priznanjem kako je supruga nakon vjenčanja vidjela samo 48 sati. Njihove krcate poslovne obaveze, objasnila je, nisu im dopustile da odu na medeni mjesec.

Profimedia 

 Lily je također u live prijenosu priznala kako jedva čeka napraviti dijete s novim suprugom, možda čak i dva. 'Kćeri su mi prebrzo odrasle. Pogotovo Marnie. Nedostaju mi moje bebe! Volim ih imati. Volim kad te mali zvrkovi trčkaraju po kući', kazala je pjevačica.