PREMINUO U BOLNICI Glumac ubijen u pucnjavi

Imao je 30 godina

Instagram

Glumac Eddie Hassel, poznat po ulogama u filmu 'Surface i seriji 'Devious Maids', je preminuo u 31. godini. Kako javljaju američki mediji, bio je žrtva jučerašnje pucnjave u Teksasu. Iznenadnu i tragičnu smrt je potvrdio njegov menadžer. Prema policijskom izvještaju, sve se dogodilo u noći sa subote na nedjelju, nešto prije dva ujutro.

Kako ističe policija, oko 1:50 su dobili poziv o pucnjavi, na što su odmah reagirali. Kada su došli na mjesto nesreće, pronašli su Eddieja kako se muči na podu. Odmah je prevezen u bolnicu, gdje je, nažalost, izgubio bitku za život. Motiv pucnjave se i dalje istražuje, dok je poznato da je s mjesta nesreće odvezen automobil koji je kasnije pronađen. 

S obzirom na to da još ništa nije istraženo, policija moli i moguće svjedoke za pomoć. Čak su istaknuli da je nagrada 2.500 tisuće dolara za one koji daju informacije koje će pomoći pri uhićenju osobe koja je usmrtila 30-godišnjeg glumca. Za sada se samo može nagađati da je do pucnjave došlo prilikom krađe automobila. Dok policija ne pronađe kriva, obitelji, prijateljima i obožavateljima ostaje samo strpljivo čekati nove informacije. Do tada, mnogi su se odlučili putem društvenih mreža oprostiti od mladog glumca.