NOVI DEČKO Istanbulska nevjesta ljubi devet godina mlađeg kolegu

Nakon prekida petogodišnje veze

Instagram

Turska glumica Dilara Aksüyek srca domaćih gledatelja osvojila je ulogama u serijama 'Milost' i 'Istanbulska nevjesta' te se sada prati svaki njezin poslovni, ali i privatni korak. Poznato je kako je sve donedavno Dilara bila u vezi s kolegom, turskim glumcem Ceyhunom Mengirogluom, zvijezdom serije 'Tuđi život'. Međutim, njihova ljubav je puknula, a Dilara sada, čini se, ima novog dečka. 

Naime, Dilara i Ceyhun zajedno su proveli pet godina, a razlog kraha njihove veze nije poznat. Međutim, Dilara ne gubi vrijeme, pa je tako sada uhvaćena u društvu devet godina mlađeg turskog glumca Onura Baya. Par je 'uhvaćen'  kako razmjenjuje zagrljaje i poljupce na ulicama Istanbula, a nisu im smetali ni paparazzi. Mnogi obožavatelji slavne glumice zato su odmah pretpostavili kako je riječ o novoj ljubavi na turskom 'zvjezdanom nebu'. 

Inače, sve do nedavnog prekida, Dilara je imala samo riječi hvale za svojeg slavnog bivšeg dečka. 'U vezi sam s čovjekom kojeg volim najviše na svijetu i jako sam sretna. Naša je veza divna. Uživam provoditi vrijeme sa svojim dragim', govorila je svojedobno.