TV zvijezda: 'Dvaput sam spavala s duhom, ali ne želim mu biti avantura'

Poprilično nesvakidašnje iskustvo

Instagram

Britanka Lauren Simon zvijezda je tamošnjeg popularnog reality showa 'Real Housewives Of Cheshire', koji prati živote nekoliko žena. Međutim, ova kontroverzna 44-godišnjakinja u posljednjoj je epizodi mnoge šokirala svojim bizarnim priznanjem. Otkrila je, naime, kako je spavala s duhom, i to ne jednom.

Naime, u razgovoru s vidovnjakinjom pomoću koje, tvrdi, kontaktira preminulog oca, Lauren je odlučila otkriti što joj se dogodilo. 'Moram priznati nešto zaista čudno. Spavala sam s duhom. Bila je riječ o zaista pravom seksu', započela je ova televizijska zvijezda.

'Znam da nije bila riječ o 'prljavom' snu jer je bilo zaista realno, kao da me nešto dodirivalo. I već sam imala taj osjećaj kao da me netko drži i ne mogu ustati. Taj duh s kojim sam spavala došao je dvaput i to se dogodilo oba puta, međutim, više se nije vratio', otkrila je Lauren.

Na to joj je vidovnjakinja odgovorila kako nije riječ o ničemu čudnom te da se duhovi često obraćaju ljudima. 'Meni se duh nije obratio, već sam s njim imala pravi spolni odnos. Ne želim duhu biti avanturica, imam samopoštovanja', zaključila je tada Lauren.