POTPUNI ŠOK Glazbenica pronađena mrtva u 21. godini

Prerani odlazak

Instagram

Američku je glazbenu scenu potresla je vijest kako je reperica Braxton ‘Brax’ Baker preminula u 21. godini života, javlja Mirror. Zasad se ne zna uzrok smrti, a njezina shrvana majka Letricia Loftin Russell podijelila je na Instagramu emotivnu objavu kojom se oprostila od mlade kćeri koja je postala slavna 2017. s hitom VERSE(atility), a okušala se i kao književnica napisavši tri romana. Kći je nazvala 'anđelom koji se spustio na Zemlju, a sada je uzašao na nebo'.

Instagram 

'Naš anđeo je uzašao na nebo. Prije nego je zašla na nebo bila je u svom svetom obliku. Nije imala ogrebotine i masnice, njezino unutarnje i vanjsko biće bilo je potpuno čisto. Bog je uzeo nazad anđela kojeg nam je posudio', započela je majka u religioznom tonu.

Bog je uzeo nazad anđela kojeg nam je posudio

'Braxton je bila tu na duhovnoj misiji i pažljivo je oblikovala svoju umjetnost kako bi njome pomogla čovječanstvu da se iscijeli, kroz svoja dva albuma i tri romana. U posljednje vrijeme se posvetila spajanju svog brenda sa svojom strašću prema modi. Znala je da Bog djeluje kroz nju. Znala je da će svoju briljantnost i umjetnost podijeliti sa svijetom kad Bog odredi da je vrijeme', nastavila je.

Instagram 

'Ovo je samo početak. Mi smo sada posvećeni tome da podijeliimo njezinu svetu umjetnost sa svijetom. Braxton je sama uvijek govorila da ona samo prenosi Božju poruku, i kako je svrha njezinog života puno veća od nje same', zaključila je njezina majka. Koliko je poznato, reperica nije imala problema s drogom, a tek nakon obukcije utvrdit će se što je uzrokovalo njezinu preranu smrt.