Karcinom 'uzeo' život 62-godišnjeg glazbenika

'Oplakujemo gubitak našeg brata'

Instagram

Novozelandski glazbenik Wayne Stevens, poznatiji pod umjetničkim imenom Bones Hillman, pod kojim je nastupao kao bas gitarist australskog alternativnog rock benda Midnight Oil, preminuo je u 63. godini, i to od posljedica karcinoma. Tužnu vijest potvrdili su njegovi kolege iz benda.

'Oplakujemo gubitak našeg brata. Bio je basist s predivnim glasom, član benda sa smislom za crni humor i naš briljantni glazbeni suradnik. Bones se pridružio bendu Midnight Oil još 1987. te je od tada pjevao i svirao u svakoj pjesmi i zajedno smo odradili tisuće gaža', započeli su članovi benda u službenom priopćenju.

'Jako će nam nedostajati naš dragi prijatelj i suputnik te njegovoj supruzi Denise, koja je za njega bila stup snage, šaljemo najiskreniju sućut. Jim, Martin, Peter i Rob', poručili su članovi benda.

Na društvenim mrežama od preminulog glazbenika oprostio se i glumac Russell Crowe. 'Počivao u miru Bones Hillman. Kakav je divan 'frajer' bio. Tužne, tužne vijesti', poručio je na Twitteru 56-godišnji glumac.