Ako je prevari, zaručnik J.Lo morat će joj platiti 250 milijuna dolara

'Klauzula o nevjeri'

Profimedia

Početkom godine, svijet je jedva čekao vidjeti jedno od najiščekivanijih vjenčanja godine - ono pjevačice Jennifer Lopez i njezina zaručnika Alexa Rodrigueza. Međutim, pandemija koronavirusa pomrsila im je planove, pa je vjenčanje - otkazano. Ipak, kako je svojedobno rekla 51-godišnjakinja, ono će se svakako održati, a Jennifer je već pripremila i predbračni ugovor, koji se njezinom budućem suprugu nimalo ne sviđa, piše Woman's Day.

Naime, prema pisanju spomenutog tabloida, jedan od razloga što su vjenčanje stavili 'na čekanje' je i opsežan predbračni ugovor. Međutim, upravo je on uzrok novih, velikih trzavica u vezi latino dive i šest godina mlađeg bivšeg igrača bejzbola. Štoviše, Jennifer je Alexa spremna i ostaviti ako joj se usprotivi.

Instagram 

'Predbračni ugovor jako ih je udaljio i stalno se svađaju. Jennifer je spremna Alexa nazvati glumcem i ostaviti ga ako odbije potpisati', otkrioje izvor blizak slavnom paru. 'Problem je u tome što su oboje navikli biti s manje poznatim i bogatim osobama i očekuju da druga strana jednostavno pristane na sve njihove zahtjeve', dodaje izvor.

Instagram 

'Jennifer Alexa tjera da potpiše 'klauzulu o nevjeri'. U tom će slučaju, ako ju prevari, morati platiti nevjerojatnih 250 milijuna dolara! Njegovi odvjetnici inzistiraju na tome da se bori. Odnosi u njihovom domu zato baš i nisu najbolji', zaključuje izvor.