SPORNA RODITELJSKA ODLUKA Nataša Janjić Medančić odgovorila na prozivke

Ne odobravaju svi glumičine roditeljske metode

Instagram

Iako na svom Instagram profilu redovno dijeli dogodovštine iz svakodnevice sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem, i njihovih dvoje mališana, uskoro dvogodišnjim sinčićem Tonijem i kćerkicom Kajom, koja je na svijet stigla u srpnju ove godine, domaća glumica Nataša Janjić Medančić na istome ipak izbjegava pokazivati lica svojih miljenika čuvajući tako njihovu privatnost. Premda je njezina odluka u potpunosti opravdana, ista se ipak ne sviđa svim pratiteljima pa joj je tako na posljednjoj objavi na spomenutoj društvenoj mreži upućena i kritika.

Ne pokazuj djecu kad ne želiš da im vidimo lice

 'Nataša, ne pokazuj djecu uopće kad ne želiš da im vidimo lice. Fotografiraš ih bez veze s leđa, s pozadine, kakvu će dijete fotografiju imati jednoga dana kad odraste', jedan je od komentara ispod Natašine fotografije na kojoj ona i suprug Nenad, pokazujući kako izgleda dezinficiranje njihovog doma, poziraju sa sinčićem Tonijem kojemu je lice prekriveno rukom.


Premda odluke koje donosi vezane uz vlastitu djecu ne mora nikome objašnjavati, glumica je ipak odlučila odgovoriti na kritiku pratiteljice i tako stati na kraj onima koje je 'mučio' isti problem. 'Moja djeca sigurno neće svoje fotografije tražiti na mom Instagram profilu. Za to imamo jako puno obiteljskih albuma kod kuće s divnim fotografijama. Hvala što brinete', poručila je Nataša, a s njom su se ubrzo složili i mnogi drugi koji su joj izrazili podršku u komentarima.