Najbolji trenuci Elline kćerkice Balie Dee

Već se sada može reći da je ostavila trag

Instagram

Prije točno tri godine, blogerica Ella Dvornik je sa suprugom Charlesom Pearceom dobila prvo dijete - djevojčicu Balie Dee. Od samog početka je bilo jasno da je to djevojčica s karakterom i pozitivnim duhom. S obzirom na to da je Ella poznata po tome što sve dijeli sa svojim pratiteljima, trogodišnjakinju možemo često vidjeti i na društvenim mrežama, gdje je osvojila srca mnogih. Danas Balie slavi svoj treći rođendan, a mi vam donosimo njezine najbolje trenutke. 

Na današnji dan prije tri godine došla je na svijet Balie Dee, poznata kao 'nema više papat', 'piki', 'pikulica', 'butterfly' i 'pljunuti Charles'. Popapala nam je živce i još uvijek nismo nadoknadili san koji nam je oduzela. Ovo su njeni best moments. A danas velika seka slavi veliki treći rođendan. Naša prva ljubav', napisala je jutros ponosna mama Ella. 

Jedan od trenutaka kada možemo reći da je 'osvojila Instagram' je video snimka u kojoj 'traži još papati'. Video je to u kojem su se mnogi pronašli, pogotovo tijekom karantene u kojoj smo zbog pandemije koronavirusa svojevremeno bili. Oduševljenje kod Ellinih pratitelja je izazvala i kada je glumila maminu liječnicu, ali i poslala snažnu poruku ljudima zbog pandemije. 'Sad mi je odmah lakše, kada vidim tu slatku liječnicu. Ljudi, čuvajte se, borimo se s neznancem pa učinimo sve moguće da se zaštitimo', pisala je tada jedna pratiteljica.

Balie Dee je kroz godine pokazala i da ima smisla za ples. U nekoliko navrata, Ella je podijelila snimku u kojoj Balie uživa u ritmu glazbe, između ostalog i preminulog djeda, Dina Dvornika. 'Naje**smo u pubertetu. Balie Dee na svim vip listama prva u redu', poručila je jednom prilikom blogerica. 

Danas se Balie, sa svoje tri godine, može pohvaliti da je starija sestra, djevojčica koja uči dva jezika - hrvatski i engleski, ljubiteljica mode, ali i fine papice', kako to i sama naziva. Prema svemu sudeći, u posljednje tri godine je nasmijala velik broj ljudi, a sada samo ostaje na tome da je pratimo i narednih godina, da vidimo u kakvu će djevojku jednog dana izrasti.