Scijentologija utjecala i na ljubavni život Toma Cruisea

Ali on ne odustaje

Profimedia

Iako mu je ljubav prema scijentologiji uzela već puno toga, holivudski glumac Tom Cruise je još jednom na koži osjetio posljedica tog režima. Kako pišu američki mediji, upravo je zbog te ljubavi prema scijentologiji zakinut od one prave ljubavne priče. Tvrdnje koje sada kruže medijima su da je njegova prava nemoguća misija pronaći drugu ženu koja će ga voljeti upravo takvog kakav je. 

Profimedia 

Nakon glumčevih 'katastrofalnih' brakova s glumicama Katie Holmes, Nicole Kidman i Mimi Rogers, tabloid je proglasio da ga muči 'neporeciva ljubavna kletva' koja je, naravno, imala jedno jednostavno objašnjenje - Cruiseova religija kojoj je u potpunosti posvećen već dugi niz godina i koja je uvelike utjecala na njegov privatan život. 

'Tomova religija predstavlja ogroman problem kad je u pitanju ljubav', tvrdi anoniman izvor dodajući da 'ne samo da to odbija puno žena, već i očekivanje da će žena koja se možda i nađe u njegovoj prisnosti, postati 'princeza scijentologije', što podrazumijeva ograničenje svih njezinih mogućnosti. 'Cruise u svom životu ima mjesta samo za jednu ljubav', ističe spomenuti izvor i tvrdi kako je to upravo scijentologija - koju ne namjerava napustiti i ako ljubav uspije pronaći. 

Profimedia 

Inače, nedavno se počelo nagađati da zavodi 35-godišnju glumicu Gal Gadot. 'Friško pečeni' par Hollywooda, kako su ih već počeli nazivati strani mediji, već su više od deset godina dobri prijatelji, ali povod glasinama o njihovoj vezi dalo je Tomovo nedavno priznanje kako se već neko vrijeme viđa s glumicom s kojom, zbog posla, provodi puno vremena.

Podsjetimo, zbog scijentologije glumac ne viđa svoju kći Suri, koju ima s bivšom Katie Holmes, dugi niz godina. Iako se već neko vrijeme priča o tome kako bi se uskoro trebao dogoditi njihov ponovni susret, ništa službeno još nije potvrđeno. Izgleda da je njemu prioritete i dalje crkva. 

Profimedia